"Du skapar dig själv genom dina egna tankar"

söndag 8 augusti 2010

En underbar slapp och skön dag

Ja, ibland kan man behöva lite lugn och ro i semestern. Man är ju så himla dum att "passa på" att göra allt när man väl har semester, så det är speckat schema. inte bra! så dessa två dagar är skönt att ha, bara vara, och bara vara med varandra och få lite kvalitétstid tillsammans :)
Lördagen var underbar i Båstad, mycket fin stad då ja aldrig vart där och har bara haft fördomar om det. Avslutade dagen på en mysig hamnrestaurang, gillar anders citat "detta är vår första restaurangdejt älskling". och glad är jag för det, blir ju så nojjig när man skall ha dejt på restauran; vem betalar? (jag vill ju iaf betala minst halva notan), vad är billigast på menyn?, undra om han tittar på när jag sölar massor?, om hur svårt det är att äta och prata samtidigt OCH att vara nervös :) hmm, var nog väldigt skönt att första restaurangdejten kommer efter ett halvt år tillsammans :)
Efter kvällsmiddagen så bestämde vi oss för att köra hemåt, trots att det tog oss dryga två timmar hem och klockan var åtta. Men vi båda tyckte det var värt att kunna vakna upp hemma på söndags morgon...

Idag så tog vi det bara lugnt och aktiviteten på eftermiddagen blev till att vandra i skogen och leta efter mr kantarell men han hade inte lust att visa sig, blir ett nytt försök om ett par veckor :)

På torsdag så har vi vart ett par i sex månader, och det låter så himla kort med tanke på hur det känns. känns som att vi har känt varandra betydligt längre och att tiden gått otroligt fort. Kan nog fortfarande inte förstå att vi skall gifta oss i Juni. Känns så naturligt, känns underbart att bli en Friborg :)
Mormor ringde härom dagen och var jätte glad över att ha fått en inbjudan till bröllopet! känns så bra om hon skulle vara med den dagen, hon betyder mycket för mig...hoppas att hon orkar.

Nä nu blir det läggdags...
Sov gott allesammans!

//Miss Y

1 kommentar:

  1. Snygg bild Yohanna... Lucas sa " vem är det." Ha haha. Du är la för rolig när du berättar om resturang daiting. Skrattar bara åt dig. Kram

    SvaraRadera