"Du skapar dig själv genom dina egna tankar"

onsdag 18 augusti 2010

onsdag!

Godmorgon!
igår var en lagom dag. hade det jätte mysigt tillsammans med bästaste vännen även om vi inte gjorde så mycket, munnarna gick i ett (iaf jennifers) ;) lagat och tittade på karate kid! sen kom A hem och åt sedan åkte han och tränade så då kunde tjejsnacket gå vidare i lugn och ro, lite planer och diskussioner kring bröllopet. Längtar...
A tog även upp imorse att vi snart måste åka runt och kolla lite lokaler som vi skall ha som festlokal efter bröllopet. hoppas verkligen vi hittar något bra. hade tänkt att tallhyddan hade vart perfekt, så skall nog ringa och prata med dem lite (kanske kan få dem att gå med på det om de samtidigt får göra ett repotage om det, då de vinner en del PR på det). för då kan man använda deras stora altan och ev ha partytält om vädret är dåligt. hmm, vi får klura lite. beror ju en del på konstanden också. är inte så roligt att lägga alla pengar på festlokalen. hjortgården hade vart fint också men dem tar bara 60st och vi blir nog en närmare 80 iaf.

Nu skall jag snart ha lite patienter innan jag skall till jobbet, jobbar iof bara mellan 14.30-18 för sen så skall jag ha lite jobbakompisar här hemma så blir det avslutning på onsdagsklubben :) så vin, kex och lite ost och oliver kommer att serveras plus en jädrans massa dans!!

Ha en fin dag allesammans!


Miss Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar