"Du skapar dig själv genom dina egna tankar"

fredag 20 maj 2011

Fredag

Fredag o de första patienterna har vart här. En klockren nackspärrs patient som kom tillbaks efter en beh i förrgår, där manipulationen fungerade riktigt bra -kom in sne och inskränkt i alla cervikala rörleser och gick ut med att kunna fick parkera igen, och återbesöket gav det bara ännu mer bekräftad på en lyckad behandling! Sådant behöver man ibland då det finns en del patienter som tar betydligt längre tid att få bra/bättre.
Märker att så fort det kommer patienter med idrottsrelaterade skador så brinner jag mer för det jag gör och känner mig faktiskt ännu mer säker på mitt yrkesval, så det blir nog en framtida idrottsklinik för mig iaf, så småningom! skall bara specialisera mig inom något mer fokuserat område, eller idrott. Men tror att den satsningen kommer om några år, efter att jag har satsat på mammayrket extra mycket....för det är verkligen en karriär i sig som egentligen är så mycket mer viktigare än en karriär inom arbete.

Mina känningar i fogarna börjar bli bättre, och jag känner inte alls längre, så det känns bra, hoppas det bara var en dum engångsgrej o att det var jag som stod fel på jobbet, för många gånger, som utlöste det. Får knipa ihop benen mer helt enkelt ;)
Ja nu känns det faktiskt riktigt bra att vara gravid, känner nästan inte av det något, inte negativt iaf. Bara att lill*n sparkar o har sig en hel del, o vissa dagar undrar man om h*n redan vill ut ;)
Det jag egentligen känner av är att jag blir tröttare snabbare o att jag begränsar mig gällande bärande, lyftande och att stå i dumma positioner.

Skall till barnmorska om drygt en vecka, för att kolla hur barnet ligger o ta lite blodprover o se till att allt är bra. Skall bli spännande, och undrar hur det kommer att kännas när hon skall känna hur bebisen ligger, och om det verkligen går, låter ju ganska svårt...


Längtar verkligen tills bröllopet, resan o sommaren....


//Miss Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar